dinsdag 8 november 2011

2011 take 2

Vandaag waren we toe aan onze tweede jachtdag van dit seizoen.
Je vraagt je eigenlijk af waar onze jagers die genodigden van diverse pluimage blijven halen.
Terwijl onze voorzitter het bij vertrouwde deugdelijkheid hield en Ghislain meetroonde naar gaasbeek,vonden de anderen dat ze ook eens een exoot naar de Prinselijke mochten halen.
Over Ghislain kunnen we kort zijn,zijn aanwezigheid is meestal de voorbode van een geslaagde jachtdag,al moeten we dat geslaagd zijn vooral toewijden aan frits,zijn trouwe viervoeter.
Ghislain+
Herman koos voor ene J2 en Henri haalde Jan naar Gaasbeek.De eerste indruk die we van onze exoten kregen was positief,2 vlotte kerels die bovendien ook nog een aardig schot in huis hebben.
Wat de drijvers betreft had daniel I vooral te maken met blessureleed en desertie en daarom koos hij voor een 2 1 1 opstelling: zijn 2 veteranen Lucien en Marcel in de verdediging, Ludo samen met labrador Zohra bevolkten het middenveld en Leo moederziel alleen in de spits.
J2
De eerste drift was meteen een schot in de roos,Ghislain haalde 2 prachtige hanen neer en omdat J2 hem geen zuivere hattrick gunde nam die de 3de voor zijn rekening.
Aangestoken door het suc6 van deze 2 heren konden de anderen zich niet onbetuigd laten en zo kon iedereen 1 of meerdere stukken strekken.
Het resultaat was er eentje dat best gezien mag worden.Ondanks de tegenvallende laatste drift was het een fijne dag,een toffe bende,gezellige sfeer,een tevreden   danielI
'S avonds was het hulptrainster Barbara die zorgde voor de verrassing,ondermeer haar witloofsoepje bracht elke smaakpapil in een nooit eerder ervaren extase!
Verder zijn er nog een paar anekdotes die ik u zeker niet wil onthouden:

Wist u dat men vroeger met een jaguar naar de Prinselijke moest komen?
En dat men 2 geweren meebracht om eentje te laten koelen als het "overschoten" was?
Dat men zijn jaszakken liet versterken om min 500 patronen te kunnen meezeulen?
honden aan het stuur
Die jaguar zou ons huidige transportprobleem wel kunnen oplossen,denk ik ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten